• Köp våra blodprovpaket online.
  Ni kan alltid kontakta oss via mail ... info@norvia.se
  Hälsokontroller.
  Vaccinationer.
  Läkarintyg.
 • Hälsokontroller via blodprov
  Blodprovstester.

Hälsokontroll Med Ett Enkelt blodprov

Hälsokontroller kan genomföras via fysisk undersökning hos doktorn alternativt beställas digitalt via vår hemsida då du snabbt och enkelt lämnar blodprover på ett av våra provtagningsställen. Doktorn granskar resultaten och återkopplar på vår app inom 2 dagar.
läs mer

Läkarintyg, Hälsointyg, ADHD-intyg

Norvia kliniken hjälper dig med läkarintyg för alla sorters körkortstillstånd (uppgradering/förnyelse C/D/TAXI) eller efter rattfylleridom, sjöfylleri, narkotikabrott.
Intyg för ADHD, ADD, AUTISM och ASPERGER kan produceras via videosamtal med doktorn eller i kliniken.
läs mer

Företagshälsovård & Vaccinationer

Norvia kliniken i Solna bedriver vaccination, medicinska intyg samt företagshälsovård. Vi har de mest fördelaktiga priserna för alla våra tjänster med en prisgaranti på 5%
läs mer

Köp våra blodprovpaket online.
Ni kan alltid kontakta oss via mail ... info@norvia.se

Covid-19 test & intyg

COVID-19 test erbjuds endast till symptomfria kunder. Kontakta 1177 vid tecken på förkylningssymtom. Provtagning på plats erbjuds för företag som inte har tid att ta sig till kliniken.

Läs Mer

Läkarintyg & Hälsokontroll

På mottagningen i Solna utför vi även hälsokontroll med olika omfattningar. Vi utfärdar läkarintyg för körkort, adoption, dykcertifikat, sjöfolk, härdplast, asbest, spårbunden trafik samt lokförarutbildning.

Testerna kan även utföras på ert företag för att minimera personalfrånvaro.

Som kund hos oss, privat eller företag, får du en pålitligt samarbetspartner i hälsofrågor. För vaccinationspriser var god se vaccinationslistan här.

Hälsokontroll    Läkarintyg

Företagshälsovård

Vi hjälper företag med alla frågor inom företagshälsovården. Vi ordnar alla former av intyg såsom: spårbundensintyg, lokförarintyg, sjömansintyg, bussförarintyg, taxiförarintyg, asbestintyg, härdplastintyg.

Önskas även intyg till förbundet för att bedriva verksamheten, tveka då inte att kontakt oss omedelbart! Vi ordnar det intyg som är nödvändig för fortsatt arbete inom 24 timmar. Vi har långvarig erfarenhet av Företagshälsovård med de absolut lägsta priserna i hela Sverige. Läs mer om företagshälsovård nedan.

Företagshälsovård

Vi är stolta över vår Uppmärksammade vaccinationsprogram

Prisvärd vaccination

Vi utför vaccination och ger reseråd inför din resa efter bedömning av dina tidigare vaccinationer. Företag kan anlita oss för vaccination på plats. Allt detta till marknadens lägsta priser enligt Aftonbladet!

läs mer

Vaccination endast vid Drop In

 • Mån-Tor:    16.00 - 17.00
 • Fredag:    16.00 - 16.30
 • Lördag:    Stängt

Viktig information angående mässlingsvaccination:

OBS: Rekommendationer för mässlingsvaccination: MMR vaccination enligt följande:

 • Födda före 1960: betraktas som naturligt immuna.
 • 1960-69: Cirka 5-10% kan sakna immunitet och behöver därmed två doser totalt. Ett intervall på 5 år mellan doserna rekommenderas.
 • 1970-80: Har fått en dos i skolåldern och behöver en dos till.
 • 1981+ : Har fått två doser och behöver inga fler.